Merikonttien kuljetuspalvelua Helsingin ja Rauman satamista kaikkialle Suomeen

Scandinavia Road Cargo Ky tarjoaa merikonttien kuljetuspalvelut pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja varmuudella. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2007 lähtien. Teemme kontinvedot ripeästi ja sujuvasti Suomen satamista, etenkin Helsingistä ja Raumalta, kaikkiin kohteisiin kotimaassa. Kuljetamme kaikki yleisrahtikontit, myös erilaisina yhdistelmälasteina.

Yhteydenotto

Voimaa laadukkaasta yhteistyöstä

Tällä hetkellä Scandinavia Road Cargo Ky:n yhteistyökumppaneita ovat MEK-Trans Oy Ab ja SA-TU Logistics Oy, jotka toimivat kuljetustöidemme välittäjinä. Yrityksemme on tunnettu sovitussa ajassa ja luotettavasti hoidetuista konttien kuljetuksista. Palvelukokonaisuudet suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, ja jo ajojärjestelyjä varatessa huomioidaan niin matkan pituus kuin keliolosuhteetkin. Yksityiskohtaisen suunnittelun avulla vältämme tehtävien päällekkäisyydet ja voimme toimittaa kontit asiakkaillemme sovitussa aikataulussa.

Asiakaslähtöinen palvelu

Pitkän kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kuljetusalan asiantuntijapalveluita. Ainutlaatuinen palvelu syntyy osaavan henkilöstön, laadukkaan kuljetustyön ja asianmukaisen kaluston ohella ystävällisestä asiakaskohtaamisesta. Noudamme kontit usein Helsingin ja Rauman satamista, mutta tarpeen mukaan toki muualtakin.

Kun etsit laadukasta kuljetuspalvelua, ota yhteyttä Scandinavia Road Cargo Ky:hyn ja kysy lisää! Suunnitellaan tarpeitasi vastaava kokonaisuus.

Käytössä nykyaikainen laatukalusto

Scandinavia Road Cargo Ky on erikoistunut suurten ja painavien konttien ja yhdistelmälastien kuljetuksiin. Monipuolisen kalustomme ansiosta me pystymme kuljettamaan 20–45-jalkaiset merikontit yhdistettynä kuljetuksena (20" + 20" + 40", 45") sekä 20"-kontit ns. takatappikuljetuksina. Kalustollamme on mahdollista liikennöidä lasteja jopa 64–68 tonnin kokonaispainoon saakka. Kuljetustehtävässä käytettävä kalusto mitoitetaan kuitenkin aina projektin mukaan. Käytössämme on viisi vetoautoa, perävaunuina kolme b-junayhdistelmää, puoliperävaunu + vasikka -yhdistelmä sekä useita puoliperävaunuja. Näillä pystymme kuljettamaan turvallisesti kaikki lastit, niin suuret kuin pienemmätkin.

Scania R580 + b-juna

merikontti

Scania R620 + puoliperävaunu

DAF 480 + b-juna

Scania R620 + b-juna

yhdistelmälastien kuljetus

Scania R580 -vetoauto

Scandinavia Road Cargo Ky

Scania R580 + b-juna

merikontti

Scania 164/580 + b-juna

Scania 164/580 + b-junan välivaunu

Scania 164/580 + puoliperävaunu ja vasikka